Vrijdag 10 juni

 Afgelopen vrijdag hebben wij een hele gezellige avond gehad bij drie van onze leden. We zijn op bezoek geweest bij L.O.F. (Logistiek in Optima Forma), Braaimaster en bij kinderopvang De Poppenkast.

De bevlogen ondernemers hebben enthousiast verteld over hun bedrijf en ons daarbij gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje.

We zijn begonnen met koffie en gebak bij L.O.F. en een introductie in de jachtige wereld van de logistiek. Gastvrouw en gastheer Annemarie en Herbert hebben ons tevens voorgesteld aan hun beoogde bedrijfsopvolgers: Rob en Roy.

Daarna zijn we verwend met een verse Flammküchen van de Braaimaster. Een prachtige hout gestookte buitenkachel/oven/braai. Jiska en Jeroen zijn, geïnspireerd door de Zuid-Afrikaanse braaicultuur, begonnen met het importeren van deze braai. Inmiddels wordt de braai inclusief prachtige accessoires in Nederland gemaakt en worden ze verkocht via de gespecialiseerde tuin/buitencentra in binnen- en buitenland. De logistiek daarvan gaat dan weer via L.O.F.

We hebben afgesloten met een rondleiding en borrel bij kinderopvang De Poppenkast. Wat een professionaliteit in een warme omgeving. Over alle details is nagedacht om de kinderen een veilige omgeving te bieden waar ze zich heerlijk kunnen vermaken.

Ontzettend leuk zo een bedrijfsbezoek.

We hopen er volgend jaar een vervolg aan te geven bij weer andere leden.